Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/04/2023 in all areas

 1. 7 points
  @Ligonin pyynnöstä saatiin ideaa uuteen PvM comppiin ja aikaahan edellisestä oli kulunu jo sen verran, että rahat ja multipk return setit oli jo lopussa joten idea käänty positiivisen puolelle. Näin ollen lähettiin kartottamaan vastustajaa jolloin @+Perttu pisti vanhoille EoS kavereilleen viestiä pari kuukautta ennen comppia ja siitä kaikki lähti. Comppi oli ainakin omalta osalta yhteisöllisin mistään WM compista, ja sitä se vaikutti myös muille olevan. Tessussa oli päivittäin päälle 30 aktiivista jysimässä ja kannuilla oli kokoajan porukkaa. Tän lisäks Clan Friendit ja entiset memerit oli elementissään tututtuun tapaan, kiitos jätkille et jaksoitte tulla. EoS oli nyrkin ja hellan välissä pisteiden osalta koko compin ajan, mutta Gp ja Uniquet teki tiukkaa. Kankkenin, Karin & muiden luippojen Coxit, @mombsan Scythe, @Hymyn, @Denssin & @Landerin yölliset Unique hunttailut, @Petskun Zilyana koomailut, @Vaizkin kuivat solo raidit, Nexi tiimin jysäilyt, @dipfaren Enhanced seedit, @Maukkan, @Qteyn & @ilmakotkan osittain masentavat ToBailut & @huin Tbow oli varmasti osa kohokohdista. Data: Kuvia:
 2. 3 points
 3. 3 points
 4. 3 points
 5. 2 points
  VS. KAIKISSA KUVISSA TULEE NÄKYÄ VAADITTU CHATBOX/CLAN EVENTS PLUGININ TEKSTI: "wm2eos" Alkaa: 27.1.2024 Kello 12.00 (Suomen aikaan) Loppuu: 4.2.2023 Kello 22.00 (Suomen aikaan) Kategoriat: - Overall value (Eniten GP) - Overall points (Eniten pisteitä) - Eniten uniikkeja droppeja Säännöt: 1. Pisteytykseen tulee mukaan "All Uniques" bonus pisteet josta saa bonus pisteitä kun yhden bossin kaikki uniquet on kerätty. Bonukseen lasketaan kaikkien klaanin jäsenien dropit. "All Uniques" setti bonukseen ei kuulu Jarit, Petit tai Parastitic Egg. Lizardman shaman/Dark beast/Basilisk knight droppeja ei lasketa unique set bonukseen vaan ovat erikseen "Slayer" kategorian alla. 2. Barrowseista kelpaa vain chesti kuva chatboxilla. Jokainen kokonaan kerätty setti lisää "Unique bonus" pisteitä yhdellä. 3. RuneLiten ground item pluginista otettua kuvaa ei lasketa, koska sitä on helppo abusaa. KAIKISSA kuvissa täytyy näkyä chatboxi dropilla ja vaadittu teksti. 4. RuneLiten loot tracker kuvaa ei myöskään lasketa oikeanlaiseksi. KAIKISSA kuvissa täytyy näkyä chatboxi dropilla ja vaadittu teksti. 5. Petit 100 points/kappale, MAX 1 PET PER BOSS/JOUKKUE. Spreadsheet: Klikkaa tästä!
 6. 2 points
 7. 2 points
 8. 2 points
 9. 2 points
 10. 2 points
 11. 2 points
 12. 2 points
 13. 2 points
  Joo käytiin lithsejä vastaa taistelemassa puoli ysiltä 44 gatesta venäjän suuntaan hillile. Pullattiin about 33 runescape pelaajaa sinne ja väännettiin tasaseen tahtiin. GF. Käytiin kattomassa myös karhuluolassa mitä löytyy, pari pikkutiimiä kaadettiin heti kättelyssä kun onnistu kävelemään suoraan barrage stackiin 5 tyypin opseilla. Myös VR löyty heti 15 minuutin sisään ja löylytettiin niitä 2x vähemmällä jengiä, onnistu myös stackaamaan kivasti barrupileen. AGS stackit oli tikissä ja spearit hallussa. EI MUUTA KUIN NÄKEMIIN JA GLHF KESKIVIIKON TRAILBLAZERIIN. Pelaan mega bolttaajaa=) https://i.imgur.com/K9OTtl3.mp4 Aksu tappo tän yhen tyypin agsilla kattokaa video!!
 14. 1 point
 15. 1 point
  | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | ROUND 1 - LOSS WM: 0/5 AD: 4/5 ROUND 2 - Win WM: 4/5 AD: 0/5 ROUND 3 - Win WM: 3/5 AD: 0/5 ROUND 4 - Loss WM: 0/5 AD: 5/5 ROUND 5 - Win WM: 1/5 AD: 0/5
 16. 1 point
  | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | Lähdettiin tuttuun tapaan poikain kanssa jalat pöydällä erämaahan nuijat kädessä. Hoppailtiin aikalailla aivan kaikki spotit Venenatiksesta kirkkoon. Alussa oli hieman hiljasempaa, mutta sellanen tunti eteepäin nii alko itemeitä valumaan. Haettiin Forsakenilta ja Liettualaisilta staffit ja korasit. Samalla kiilusilmät spottas harmon erämaasta jota lähettiin sitte jahtaamaa. Agentit scouttas ukon Gdz josta nuijittiin overall 440M omaan taskuun. Tän jälkeen haettiin viel muutamat kamat jonka jälkeen splitit ja untenmaille. Topicissa myös muutamat Dipfaren single tapot.
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  Jollai ollu erikoinen soppa tripillä mukana
 20. 1 point
  Jaa siellähä on saanu puuhastella aivan rauhassa
 21. 1 point
 22. 1 point
 23. 1 point
  Propsit duunista kaikille, WM ON TOP! WP & respect EoS
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
 27. 1 point
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
 32. 1 point
 33. 1 point
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
 41. 1 point
 42. 1 point
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
 46. 1 point
  En mä tiiä saako Joni niille kaikille viisumeja 😞
 47. 1 point
  joo oli tosi kivaa joo :peukku:
 48. 1 point
  Part 1: Kuollu peli oli tänä viikonloppuna antelias ja lahjotti muutamat maxinpaskat ja plus kakkoset singlestä. Tää anto hyvää osviittaa jo sunnuntain koitoksiin. Herran päivä koitti ja mentiin pikaselle pklle. Tavotteena oli vetää tyhjäkäynnillä kessua toriparkilla ja chillailla mut Vitality loggas sokeena meidän päälle about 30min kaasuttelun jälkee. Siinä sit iskettiin vähä kierroksia rattaisii, molemmilla tiimeillä oli omat hyvät aikansa mut suurimman osan ajasta momentum oli meillä. Lopetettii ku Vitality lähti pois ja rehdisti endingit pankilla. Part 2: Tän jälkee pikkulinnut sirkutteli korvaan, että dbowi rushereita ja liettualaisia saattais löytyy wilestä namukamoissa joten mentiin vielä pariks tunniks vetään rentoa maantieajoa niiden yli jonka aikana tipahti myös muutama +1 ja +2. NO MUTTA MITÄS VIELÄ! Vedettiin perus tyhjäkäyntiä spiderilla ja Bonarin romut hyppäs sylkkyyn ku pukin polvelle konsanaa. Joululahjaks suomipojat sai vinon nenän ja pakkosyötettynä maakarin mureketta, meille taas tuli muutamat multimaxit ja ags. Tämän jälkeen lähettii sammuttelemaa moottoreita. PART 1 PART 2
 49. 1 point
 50. 1 point
×
×
 • Create New...