Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/19/2020 in all areas

 1. 7 points
  @Ligonin pyynnöstä saatiin ideaa uuteen PvM comppiin ja aikaahan edellisestä oli kulunu jo sen verran, että rahat ja multipk return setit oli jo lopussa joten idea käänty positiivisen puolelle. Näin ollen lähettiin kartottamaan vastustajaa jolloin @+Perttu pisti vanhoille EoS kavereilleen viestiä pari kuukautta ennen comppia ja siitä kaikki lähti. Comppi oli ainakin omalta osalta yhteisöllisin mistään WM compista, ja sitä se vaikutti myös muille olevan. Tessussa oli päivittäin päälle 30 aktiivista jysimässä ja kannuilla oli kokoajan porukkaa. Tän lisäks Clan Friendit ja entiset memerit oli elementissään tututtuun tapaan, kiitos jätkille et jaksoitte tulla. EoS oli nyrkin ja hellan välissä pisteiden osalta koko compin ajan, mutta Gp ja Uniquet teki tiukkaa. Kankkenin, Karin & muiden luippojen Coxit, @mombsan Scythe, @Hymyn, @Denssin & @Landerin yölliset Unique hunttailut, @Petskun Zilyana koomailut, @Vaizkin kuivat solo raidit, Nexi tiimin jysäilyt, @dipfaren Enhanced seedit, @Maukkan, @Qteyn & @ilmakotkan osittain masentavat ToBailut & @huin Tbow oli varmasti osa kohokohdista. Data: Kuvia:
 2. 5 points
  hyvä että wildussa multillakin edelleen toimintaa.jatkossakin ilmotellaan,ainakin itse chatis kun kävästään huvikseen etsimässä noita muita tiimejä. olkaa silloin valmiina tullee auttaa,jos löydetään actionia.ihan hyvä pulli saatiin.jatkossakin samaa menoa vaan.
 3. 4 points
 4. 4 points
  Oli kyl vähä sellane tower defence fiilis ku somppuaaltoja valu tasasin väliajoin päälle. Ehkä surkein suoritus sv+rot+etc klaaneilta, mitä oon hetkeen nähny. Ty sv:lle kuitenki useammista +1s ja näi. Gf af, niitä vastaa sentää joutu tappelee.
 5. 3 points
 6. 3 points
 7. 3 points
 8. 3 points
 9. 3 points
  Hiton jees, sais vihu kaivaa kunnon kamat joskus ettei riehuis aina iha nahois
 10. 3 points
  KAIKISSA KUVISSA TULEE NÄKYÄ VAADITTU CHATBOX/CLAN EVENTS PLUGININ TEKSTI: "Tempest vs Wild Might PvM Comp" Alkaa: Perjantaina, 22. Lokakuuta New York 00:00 | Lontoo: 05:00 | Helsinki: 07:00 Loppuu: Maanantaina, 1. Marraskuuta New York 00:00 | Lontoo: 04:00 | Helsinki: 06:00 Kategoriat: - Eniten GP - Eniten Pisteitä - Eniten Uniikkeja Droppeja Säännöt: 1. Pisteytykseen tulee mukaan "All Uniques" bonus pisteet josta saa bonus pisteitä kun yhden bossin kaikki uniquet on kerätty. Bonukseen lasketaan kaikkien klaanin jäsenien dropit. "All Uniques" setti bonukseen ei kuulu Jarit, Petit tai Parastitic Egg. 2. Barrowseista kelpaa vain chesti kuva chatboxilla. Jokainen kokonaan kerätty setti lisää 2 pistettä "All Uniques" Bonusta. 3. RuneLiten ground item pluginista otettua kuvaa ei lasketa, koska sitä on helppo abusaa. KAIKISSA kuvissa täytyy näkyä chatboxi dropilla ja vaadittu teksti. 4. RuneLiten loot tracker kuvaa ei myöskään lasketa oikeanlaiseksi. KAIKISSA kuvissa täytyy näkyä chatboxi dropilla ja vaadittu teksti. 5. Molemmilla klaaneilla on rajoitettu määrä Clan Friendejä jotka saavat osallistua comppiin. 6. Duplicate petit on sallittu! 7. !Kuvissa tulee olla vaadittu chatbox/clan events pluginin teksti: "Tempest vs Wild Might PvM Comp"! Spreadsheet: TÄSTÄ SPREADSHEET!!!
 11. 3 points
 12. 3 points
 13. 3 points
 14. 3 points
  nice.hyvä että alkaa olemaan toimintaa wildussa taas. onneksi jonin kanssa saatiin ppl pk eile,oli monia väsyneitä =).olisi jäänyt muuten vasarat hakematta.
 15. 3 points
  hip esko next council se o hyvä tyyppi ehdottaisin ei vittuile kellekä se o vitu aktiivinen
 16. 2 points
  VS. KAIKISSA KUVISSA TULEE NÄKYÄ VAADITTU CHATBOX/CLAN EVENTS PLUGININ TEKSTI: "wm2eos" Alkaa: 27.1.2024 Kello 12.00 (Suomen aikaan) Loppuu: 4.2.2023 Kello 22.00 (Suomen aikaan) Kategoriat: - Overall value (Eniten GP) - Overall points (Eniten pisteitä) - Eniten uniikkeja droppeja Säännöt: 1. Pisteytykseen tulee mukaan "All Uniques" bonus pisteet josta saa bonus pisteitä kun yhden bossin kaikki uniquet on kerätty. Bonukseen lasketaan kaikkien klaanin jäsenien dropit. "All Uniques" setti bonukseen ei kuulu Jarit, Petit tai Parastitic Egg. Lizardman shaman/Dark beast/Basilisk knight droppeja ei lasketa unique set bonukseen vaan ovat erikseen "Slayer" kategorian alla. 2. Barrowseista kelpaa vain chesti kuva chatboxilla. Jokainen kokonaan kerätty setti lisää "Unique bonus" pisteitä yhdellä. 3. RuneLiten ground item pluginista otettua kuvaa ei lasketa, koska sitä on helppo abusaa. KAIKISSA kuvissa täytyy näkyä chatboxi dropilla ja vaadittu teksti. 4. RuneLiten loot tracker kuvaa ei myöskään lasketa oikeanlaiseksi. KAIKISSA kuvissa täytyy näkyä chatboxi dropilla ja vaadittu teksti. 5. Petit 100 points/kappale, MAX 1 PET PER BOSS/JOUKKUE. Spreadsheet: Klikkaa tästä!
 17. 2 points
 18. 2 points
 19. 2 points
 20. 2 points
 21. 2 points
 22. 2 points
 23. 2 points
 24. 2 points
  Joo käytiin lithsejä vastaa taistelemassa puoli ysiltä 44 gatesta venäjän suuntaan hillile. Pullattiin about 33 runescape pelaajaa sinne ja väännettiin tasaseen tahtiin. GF. Käytiin kattomassa myös karhuluolassa mitä löytyy, pari pikkutiimiä kaadettiin heti kättelyssä kun onnistu kävelemään suoraan barrage stackiin 5 tyypin opseilla. Myös VR löyty heti 15 minuutin sisään ja löylytettiin niitä 2x vähemmällä jengiä, onnistu myös stackaamaan kivasti barrupileen. AGS stackit oli tikissä ja spearit hallussa. EI MUUTA KUIN NÄKEMIIN JA GLHF KESKIVIIKON TRAILBLAZERIIN. Pelaan mega bolttaajaa=) https://i.imgur.com/K9OTtl3.mp4 Aksu tappo tän yhen tyypin agsilla kattokaa video!!
 25. 2 points
  onnea @Petsku❤️ ja @Ransuhopee ei oo häpee 🙂
 26. 2 points
  Minä luotan siihen, että Jumala, joka on teissä aloittanut hyvän työnsä, myös saattaa sen päätökseen Kristuksen Jeesuksen päivään mennessä.
 27. 2 points
 28. 2 points
 29. 2 points
 30. 2 points
 31. 2 points
 32. 2 points
  Sattumalta löyty liths vs persian tappelu ni käytii hakemas muutamat +1s kuleksimasta. Singleltä löyty joku CK :n isäntä ja joku soolosuhari joka halus antaa kamaa.
 33. 2 points
  Cba laskee total loton määrää, mut kamaa valu perinteisesti. Alla osa viikonlopun saldosta
 34. 2 points
  Imuttelut jäänny vissiin vähäselle taas tänä vklp
 35. 2 points
  iha jees duunii pitkän ajan jälkee, parannettavaa löytyy ja aletaa painaa hommii ja parantaa duunii mut voitto on aina voitto 🤣
 36. 2 points
  | WILD MIGHT | FINNISH COUNTRY CLAN | #1 GMT CLAN | | PM Jokuyurt#3988 & #Ryanspooner#3815 | Lähettiin toisella silmällä scouttailemaan samalla kattoen DMM finaalia ja hitattiin muutamia paska tiimejä ja solo ukkoja. Lurettiin yks maxeri 50s johon loggas random multitiimi, clearattiin myös ne ja poimittiin kaikki marjat ylös. Tyhjennettiin wile ja mentiin nukkumaan. GN.
 37. 2 points
  oli sen verran lyhyt fite, et jukurtin pizzaki selvis uunissa sen ajan
 38. 2 points
  Oli kovaa settiä! Maakari&Esko Wm twitter vastaavaks
 39. 2 points
  vissii joku opioidiepidemia iskeny vr:ään ku iha zombeina tuolla laahustaa ja apteekkien ryöstöön tarkotetut lekatki lähti kävelemään 😳😳😳
 40. 2 points
  Tais lähtee johtoportaalta staffi, kun noin rupes kiukuttelemaan. Feikkilopetuksensa jälkeen lähti aika nopeesti luikkimaan Valtion Rautateiden konnarit hanee ja crab telellä matkaliputtomat WM-soturit pisteli sellasella taidoilla konnareita pataan, että on suoranainen ihme, ettei ketään siellä suistunu raiteilta. Yksikin meinas lähtee 40 elder mauliin.
 41. 2 points
  Vituttaa ku nukuin tän ohi mut joo, imo vois olla useemminki tyylii kerran viikkoo (?) nyt varsinki ku uusii ukkoi niin birusti et tarvis sitä treenii oikeesti. Mut tää vaan mun mielipide.
 42. 2 points
  Tärkeä osa tarinasta jäi pois! Clearattuamme noobit wilestä, joku skiller nerd trimmatulla fishing capella tuli Edgevillessä flameemaan, että splittaamme rune legsejä emmekä osaa tappaa pelaajia. Tämän jälkeen hermanni suuntasi Evil Daven kellariin. WM:n urheat soturit pikaisesti hakivat kissansa pankista, ja lähtivät näyttämään skiller nerdille, kuka Edgevillessä määrää. Skiller nerd kesti kellarissa yhtä kauan kuin Ae ja Liettua rev cavessa, ja skiller nerd saatiinkin clearattua kellarista hyvin nopeasti.
 43. 1 point
  | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | WILD MIGHT | Otettiin 30 luippoa ylös kannulle ja lähettiin jysimää vihollisen luipot alas ja näin. Oli Jokisen eväät selvästi jaettu pukukopissa ennen ottelua. ROUND 1 - Win WM: 25 PH: 12 ROUND 2 - Win WM: 25 PH: 15 ROUND 3 - Win WM: 25 PH: 16 VIDEOT:
 44. 1 point
 45. 1 point
  hyvä näyttää wm timezonessa kuka own wildun.gj.harmi kun vr pelkäsi.
 46. 1 point
 47. 1 point
 48. 1 point
  hyvää duunii ukot! kiitos @Harju tripin hostaamisesta
 49. 1 point
 50. 1 point
×
×
 • Create New...