Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ransu

Old School
 • Content Count

  1,118
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ransu

 1. Tapeltii. Voitettii. VR/ROT vastaan vääntöä. Pullattiin bout 50
 2. Moro. Tommone trippi tos veisteltii (pullattii joku +-45) paskottii lithsit, rotti b pilee ja blazers staffista (tydogs) Zaulizi kovassa koulussa oppinsa hakeneet bonari,liiska187jr,lirska,jaakkojoku ja johnmcveistelijä hakattiin (live on tv) UUSLUOLA MAKSELEE JOTEN TOPIC TOS ALHAAL JOS JOKU EI OO KÄYNY VIEL!!!!!!! kiitti et luitte ja kiva ku tulitte paikalle ❤️ toivottavasti näemme myös ensi tripillä 🙂
 3. iha ok topikki mutta vähän jotain jäi uupumaan
 4. Joukot oli tänään erittäin innokkaana lähdössä wilduun keskiviikon menestys tarinan jälkeen. hymy ei myöskään hyytynyt tripin vanhetessa vaikka suhteellisen tragikoomisia piirteitä reissulle mahtuikin. YLPEE ÄIJJISTÄ ! ENS VIIKOLLA SITTEN UUSIKSI!!! KATTOKAA DISCRORD #ILMOITUKSET n.klo23.45 aloteltiin annakarlin ja callisto luolan suulta taisteluja. Tuossa pari loistavaa lootti kuvaa ensimmäisen taistelun jäljiltä suhteellisen hauskaa oli vaikka ags menikin. tuosta sisuuntuneina otettiin tavoitteeksi pkttaa erkalle ags takaisin. AGS PKTETTU MELKEIN TAKAISIN! Tässä kohtaa oltiin melkein valmiina siirtymään vetion luolalle. Valitettavasti Kompen ags:än menetys ei tallentunut kameralle. @Joni thaimaa kuoli 2godswordia.... lopeteltii tossa 1jälkeEn kun petskun ags oli menetetty (rip)
 5. ompi tuo luola. elikkä siis 6eri luolaa 3multia ja 3singleä. kävin tutkimassa lisää.
 6. eli niiku tuosta edellisestä topicista huomaatte oli tollane päivitys wildernessiin niin tuota koottiin tuossa kaikki kynnelle kykenevät ( @Late@Pahisja @Maukka ) ja laitettiin show pyörimään. reippaasti pätkittiin pirulaisia parhaan kykymme mukaan ja aikas hyvin siinä onnistuttiinkin. tästä pari napsua todisteeksi dominoinnista ja niih. MUUTAMA LUIKKI KARKUUN!!!!
 7. EI OLLU LUOLASSA TOMMOSIA :PEUKKU:
 8. MORO! eli uus luolasto tuli peliin (ainaki callisto nykyää sielä) ei ollu kummone vastus korkeasti koulutetulle pulttaajalle. tässä suuntasin jonku juipinkaa luolastoo löytyy siis tosta entiseltä callito spawnilta callito visko krääsää niskaa entiiä mitä noi punaset tekee mut ei sen väliä. tästä pääs pois luolasta tästä päästii johki toisee luolaa LOTOA SELVISIN HENGISSÄ PIHALLE. elikkä kokonaisuudessaa hyvä update jos kyssäreitä tai jtn ni pistäkää kommentti osioo ni vastaan parhaani mukaa mutta täs ny jälkihiet meikän luola reissusta :peukku:
 9. helppo W. meikämongooli ei valitettavasti tällä kertaa ehtiny paikalle
 10. Elikkäs pistettii homma rullaa 50's jossa saatii suht tasanen vääntö jonku porukakaa ei löytyn kuvaa ny tähä hätää mutta kuitenni niin elikkä siitä luikittii sitte hämikselle jossa saatii tappo kiitti osallistuneille ja ens kerralla pitää muistaa laittaa vilimi pyörimää täl kertaa ei löytyn ku nuo pari napsua.
 11. demonilla polvi ruvella kun lähti venenatis hilliltä juoksee kohti hämistä ja kaatu omii jalkoihi. ei sen jälkeen juossut enää tripillä.
 12. Joni laitto äijjät wilduun ettimää juippeja ei löytyn ku pari naperoo jotka väänsi kyllä hyvin vastaan mutta lopulta ne niskat napsahti vahvimmiltakin. kitti osallistuneille.
×
×
 • Create New...