Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ransu

Elite
 • Content Count

  1,095
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ransu

 1. iha ok topikki mutta vähän jotain jäi uupumaan
 2. Joukot oli tänään erittäin innokkaana lähdössä wilduun keskiviikon menestys tarinan jälkeen. hymy ei myöskään hyytynyt tripin vanhetessa vaikka suhteellisen tragikoomisia piirteitä reissulle mahtuikin. YLPEE ÄIJJISTÄ ! ENS VIIKOLLA SITTEN UUSIKSI!!! KATTOKAA DISCRORD #ILMOITUKSET n.klo23.45 aloteltiin annakarlin ja callisto luolan suulta taisteluja. Tuossa pari loistavaa lootti kuvaa ensimmäisen taistelun jäljiltä suhteellisen hauskaa oli vaikka ags menikin. tuosta sisuuntuneina otettiin tavoitteeksi pkttaa erkalle ags takaisin. AGS PKTETTU MELKEIN TAKAISIN! Tässä kohtaa oltiin melkein valmiina siirtymään vetion luolalle. Valitettavasti Kompen ags:än menetys ei tallentunut kameralle. @Joni thaimaa kuoli 2godswordia.... lopeteltii tossa 1jälkeEn kun petskun ags oli menetetty (rip)
 3. ompi tuo luola. elikkä siis 6eri luolaa 3multia ja 3singleä. kävin tutkimassa lisää.
 4. eli niiku tuosta edellisestä topicista huomaatte oli tollane päivitys wildernessiin niin tuota koottiin tuossa kaikki kynnelle kykenevät ( @Late@Pahisja @Maukka ) ja laitettiin show pyörimään. reippaasti pätkittiin pirulaisia parhaan kykymme mukaan ja aikas hyvin siinä onnistuttiinkin. tästä pari napsua todisteeksi dominoinnista ja niih. MUUTAMA LUIKKI KARKUUN!!!!
 5. EI OLLU LUOLASSA TOMMOSIA :PEUKKU:
 6. MORO! eli uus luolasto tuli peliin (ainaki callisto nykyää sielä) ei ollu kummone vastus korkeasti koulutetulle pulttaajalle. tässä suuntasin jonku juipinkaa luolastoo löytyy siis tosta entiseltä callito spawnilta callito visko krääsää niskaa entiiä mitä noi punaset tekee mut ei sen väliä. tästä pääs pois luolasta tästä päästii johki toisee luolaa LOTOA SELVISIN HENGISSÄ PIHALLE. elikkä kokonaisuudessaa hyvä update jos kyssäreitä tai jtn ni pistäkää kommentti osioo ni vastaan parhaani mukaa mutta täs ny jälkihiet meikän luola reissusta :peukku:
 7. helppo W. meikämongooli ei valitettavasti tällä kertaa ehtiny paikalle
 8. Elikkäs pistettii homma rullaa 50's jossa saatii suht tasanen vääntö jonku porukakaa ei löytyn kuvaa ny tähä hätää mutta kuitenni niin elikkä siitä luikittii sitte hämikselle jossa saatii tappo kiitti osallistuneille ja ens kerralla pitää muistaa laittaa vilimi pyörimää täl kertaa ei löytyn ku nuo pari napsua.
 9. demonilla polvi ruvella kun lähti venenatis hilliltä juoksee kohti hämistä ja kaatu omii jalkoihi. ei sen jälkeen juossut enää tripillä.
 10. Joni laitto äijjät wilduun ettimää juippeja ei löytyn ku pari naperoo jotka väänsi kyllä hyvin vastaan mutta lopulta ne niskat napsahti vahvimmiltakin. kitti osallistuneille.
 11. eli joni pisti joukot liikkeelle ja tappeluita synty melkosella vauhdilla. gf vr/df/ae/af/rot/ts https://gyazo.com/ba8c9dd1ccff9ce6486968a43718d8cf https://gyazo.com/d6b4b332b5f4b04e6919175caaa78b2f https://gyazo.com/ae66ae75c86efa931e6529cb4bde3036
 12. Elikkässs juhlathan alkoivat jo heti ensimmäisellä kierroksella kun colorado marssi vakuuttavasti 4-0 voitoin väijymään toisen kierroksen alkua. samaan aikaan jonin bostoni koki vuosisadan nöyryytyksen🤡 PNC Arenalla ja matka tyssäsi heti alkumetreille. bostonin kohtalon jakoi mm. yleiseksi naurun aiheeksi joutunut toronto vuosien saatossa toronto on lähtenyt kovin odotuksin playoff kevääseen mutta pettymys oli tällä kertaa vastassa jo ensimmäisellä kierroksella😂🤡. Toisen kierroksen alkua jo lähes kahden viikon ajan odottaneet AVALANCHEN soturit pääsivät sitten vihdoin irti kun vastaan tuli st. louis blues. sarja vaikutti aluksi jopa tiukalta mutta lopulta blues joutui taipumaan COLORADON käsittelyssä 4-2 luvuin. valitettavasti toisella kierroksella nähtiin myös pienehköjä yllätyksiä kuten fla:n sulaminen 4-0 ja rangersin kaataessa hurricanesin oli konferenssi finaali parit selvillä. AVALANCHE - OILERS RANGERS - TAMPA COLORADON ja edmontonin välinen sarja oli ehkä viihdyttävintä jääkiekkoa mitä on nähty. kiekko liikkui päästä päähän ja maaleja mätettiin olantakaa josta kertovat mm. ensimmäisen pelin lukemat 8-6 AVSILLE. ennakkosuosikki piti pintansa ja kaapi vakuuttavan 4-0 voiton sarjasta. rangersin pyriköinti tampan otteessa ei tällä kertaa riittänyt vaikka igor olikin kuin muuri maalillaan tampa siis kolmatta kertaa peräkkäin STANLEY CUP FINAALIIN ottelu voitoin 4-2. STANLEY CUP FINAALI. COLORADO AVALANCHE - TAMPA BAY LIGHTNING 📍Ball Arena (DENVER,COLORADO) COLORADOn ensimmäisen pelin jatkoaika voitto ja toisen pelin 7-0 lukemat saivat miettimään onko tampasta mitään vastusta AVSIEN luisteluvoimaiselle ja agressiivisesti karvaavalle jengille. 📍TAMPA BAY (FLORIDA) en muista hallin nimee. COLORADOn STANLEY CUP juhlat saivat kolauksen kolmanteen peliin sisuuntuneelta tampalta joka löi taululle vakuuttavat 6-2 luvut. mitä vielä COLORADO taisteli game4 jatkoaika voiton (kiitti kadri) 3-2(?) joten DENVERiin siirtyessä AVSILLA oli mahdollisuus päättää tampan rimpuilu. 📍 Ball Arena elikkä sarja tilanne 3-1 AVSILLE kotihalli tupaten täynnä jengiä onko parempaa mestaa voittaa kannua kun kotiyleisön edessä(tuskin). valitettavasti tampa onnistui rimpuilemaan sarjan vielä takaisin FLORIDAan voittamalla game5. 📍TAMPA BAY heleppo 2-1 voitto. tampalla ei ollut oikeastaan edes mahdollisuuksia tässä ottelussa vaikka vasilevski pitikin jengiä pystyssä ilmiömäisillä torjunnoilla. 🏆COLORADO 4-2 VOITOIN STANLEY CUP VOITTAJA 2022🏆. KIITTI VAAN JA MORO👋 (alko kiire painaa päälle lopussa kun pitäs töihim mennä kai tosta silti lopputulos selviää)
 13. joo joutunu ny hiukan ottaan roolia enne vallanvaihtoa ettei tulis iha yllärinä kaikille
×
×
 • Create New...